Fundació PortAventura i l’Associació «Pàdel amb Tu» inicien un projecte socio-educatiu al municipi de Salou.

Hem signat un conveni de col·laboració amb la Fundació PortAventura que te com a objectiu el combatre la discriminació i afavorir la integració de col·lectius en risc d’exclusió mitjançant l’esport.
El projecte combinarà les classes esportives de pàdel adaptat per a persones amb problemes de motricitat, amb d’altres activitats com dinàmiques de grups, tallers de circ, de psicomotricitat, treballs de salut i hàbits alimentaris.
Les famílies dels participants tindran un paper clau en aquest projecte. Faran una tasca de recolzament guiats pels nostres professionals tot prenent part en els tallers i activitats paral·leles a les classes esportives. L’objectiu és afavorir una interacció de la família que situï el participant en un paper protagonista.
La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou cedirà les instal·lacions de pàdel del Poliesportiu de Ponent.
Aquesta primera fase es durà a terme entre el 7 de novembre i el 20 de desembre. L’èxit de la iniciativa ha fet que les places d’enguany estiguin completes, tot i que hi ha una bona predisposició per totes les parts per la continuïtat d’aquest projecte.

image1

Deixa un comentari