QUI SOM?

Al mes d’abril del 2013 neix el projecte i a finals del mes d’abril del 2014 s’aconsegueix la creació de l’Associació d’Esport Adaptat de PàdelPàdel Amb Tu” i esport multilateral de Tarragona. Aquesta associació que dirigeix Albert Coscollola pretén ser un referent a la província de Tarragona. Dirigit al col·lectiu de persones amb discapacitat pretén fer arribar l’esport del pàdel com a motor integrador, i social. Amb un eix “integrador esportiu” molt marcat, pretén establir un segell molt clar de fomentar la integració esportiva en les persones amb aquesta necessitat. Volem fomentar la seva integració mitjançant la pràctica del pàdel (i altres activitats) amb la finalitat única de viure l’esport com a guia de les seves vides i de les seves famílies.

EQUIP PROFESSIONAL

“PÀDEL AMB TU” inclou una sèrie de professionals (entrenadors, monitors, mestres, animadors, terapeutes, traumatòleg, nutricionista) que treballem de forma interdisciplinar per la millora i l’aplicació del programa esportiu, recreatiu i educatiu. “PÀDEL AMB TU” ha creat un projecte global a la província de Tarragona.

L’Associació vol crear una sèrie d’Escoles de Pàdel Adaptat i que totes elles girin sobre l’eix transversal de lAssociació.

• Els nostres alumnes tindran l’oportunitat de practicar i millorar del pàdel per nivells de coordinació i motricitat. Podran comprovar les innumerables millores que produeix aquest esport i la millora de la seva qualitat de vida

• Programa Paràlisi Cerebral (Col·laboració “Entitat la Muntanyeta”).

• El programa també inclou la creació de tallers, les tècniques inclusives de nens de primària-secundària i el programa pares i mares (veure enllaç)

• Realització de jornades i tallers demostratius de cloenda (PRÒXIM DIA 6 DE JULIOL 18:00h).

OBJECTIUS

A través dels esdeveniments i la posada en marxa de la nostra escola Pàdel Amb Tu pretenem aconseguir:

• Fomentar els hàbits psicomotrius, psicosocials i aplicar els beneficis de l’activitat esportiva.

• Atendre les necessitats reals d’aquest col·lectiu facilitant la seva integració en les millors condicions d’ensenyament, cooperació i afecte.

• Millorar la seva autonomia pròpia tan individualment com col·lectivament per a la presa de decisions diàries i una millora de la satisfacció personal.

• Aplicar les metodologies d’ensenyament necessàries per a la millora del seu aprenentatge individual, en parella, grupal, familiar i terapèutic.

CONTACTE

Director/President de l’Escola:

Albert Coscollola

padelambtu@gmail.com

padel amb tu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s