PROGRAMA AMB P5, 1r I ESO

Una de les linees de treball de l’Associació és la integració dels nois i noies. En aquest sentit s’ha dissenyat un pla de treball exhaustiu i que tindria com a objectiu final la inserció laboral.

L’Associació en una primera línea de treball ha dissenyat un programa inclusiu de nens/es de primària i de secundària.

PROGRAMA INCLUSIU. NENS/ES DE P5 I PRIMÀRIA

Període d’adaptació: En aquest primer període s’incorporen al nen de primària dintre de la instal·lació i comença a prendre contacte visual amb totes les activitats que es fan amb els nens/es de grup 1 , també és reafirma el treball amb els alumnes nou vinguts.

En aquest període és començarà amb un contacte més directe amb la creació de tallers imaginatius, els nens de primària entraran en contacte directe amb els alumnes de l’escola tot ajudant-los i començant a crear els vincles socials, fomentant l’inclusió total.

Una vegada es consolida aquesta fase es passa al període “un amic més”.

Període “un amic més” el nen de primària començarà a formar part del grup classe tot entrant a pista a jugar i a interactuar amb els altres nens/es. L’estimulació i el creixement personal serà l’eix de funcionament en aquesta fase tot creant un lligam i un vincle que anirà més a fora de la pista de pàdel.

PROGRAMA INCLUSIU. ALUMNES DE L’ESO

Període d’adaptació: En aquest període l’alumne entrarà a pista sempre sota la mirada i guiatge d’un responsable tècnic de l’Associació que li donarà les eines i els instruments per la relació amb els nens /es (pensem que aquests alumnes tenen total desconeixement del treball en esport adaptat).

Període “sóc el teu amic”: en aquest l’alumne de l´ESO ja col·labora de forma directa en el desenvolupament de les tasques i es un company més del nen/a del nivell 2 o nivell 3, interactua , es relaciona i forma part del vincle emocional que el pàdel crearà. 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s