INAUGURACIÓ OFICIAL DE L’ESCOLA DE REUS

Com ja sabeu, des de l’inici d’aquesta nova temporada, fa ja unes quantes setmanes, tenim en funcionament una nova escola a Reus. Però, va ser aquest diumenge quan ho vam fer oficial amb un petit acte que va comptar amb la presència dels Regidors d’Esport i de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, així com de representants de la junta directiva del Club Natació Reus Ploms que també col·labora amb el nostre projecte. A més de l’acte, el nostres alumnes van poder realitzar, com cada tarda de diumenge, les activitats programades així com d’un pica-pica oferit pel Club Natació Reus Ploms.

La nostra escola de Reus es fa tots els diumenges a la tarda de 16,30 a 19,30 a les instal·lacions esportives del Club Natació Reus Ploms. En ella participen nens i adults amb diferents graus de discapacitat que comparteixen jocs amb altres nens sense discapacitat. Col·laboren tot tipus de professionals; des de monitors titulats de pàdel i altres esports, especialistes en diferents àmbits de la discapacitat, educadors socials, així com voluntaris.

Dintre de les activitats habituals programades destaquen diferents jocs d’interacció i exercicis de pàdel dintre de la pista així com tallers de manualitats en un altre espai on es persegueix sempre una finalitat comuna: la integració dels nostres alumnes i la interacció entre pares i fills.

També hem iniciat un nou programa d’integració al món laboral en el que estem formant dues persones amb diferents tipus de discapacitat per tal que es puguin integrar en fases posteriors dintre del nostre organigrama tècnic com a monitors o educadors socials.

Aquest tipus d’escola inclusiva, al igual que la de Tarragona, és una de les característiques singulars de la nostra associació.

Aquí us deixem una mostra del que és la nostra escola de Reus i de la jornada d’inauguració d’ahir diumenge.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s